Tuesday, January 31, 2006

Dá sa pozerať na svet zle ?


Najmä ak je taký celkom pekný ? :-) Toto je záber z cesty zhruba pred mesiacom lietadlom QATAR Airways smer DOHA ( a ďalej BANGKOK )niekde nad Arabským poostrovom.

Saturday, January 28, 2006

červený ohnivý pes je tu



Prichádza rok PSA
(29.01.2006 – 17.02.2007)

Rok psa je dobou rovnosti a spravodlivosti. Neriešiteľné otázky sa dočkávajú patričnej pozornosti, dochádza k mnohým revolučným zmenám a do popredia vstupuje obdobie tolerantnosti a zmierenia.
(Taoistická astrologie – Susan Levitová, Jean Tang)

Tento rok by mal byť veľmi rýchly vo všetkých oblastiach. Vládnuť bude Mars. To znamená, že pre energických ľudí, ktorí sa neboja rizika sa bude dariť lepšie. Pes je teda aj symbolom nastávajúceho roku. Dobré je sa oženiť a vydať sa, pričom výbornú perspektívu majú manželstvá, ktoré majú spoločný cieľ v práci alebo biznise.

Najdôležitejšími mesiacmi budú : Január, jún, koniec augusta až po polovicu septembra. Veľké zmeny sa udejú v spoločenskom i politickom živote a aj v ekonomike. Na jeseň budeme svedkami veľkého finančného úpadku,
Rok 2006 bude zvláštny, jeho súčtom je osmička. Osem planét má spolu veľkú kozmickú silu. Aktívny bude Jupiter, planéta šťastia. Hrozba vojny je dvakrát. Začiatkom októbra a v strede decembra.

Rok Psa pre Zajaca - narodení v rokoch 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999
Zajac má vo výhľade bezproblémový rok. Nadobudne určité zisky a urovná predchádzajúce problémy. Nájde si čas na oddych, nebu¬de mať rodinné trampoty. Vie, ako sa robí kariéra, a tak nadriadení by ho mohli kritizovať', prípadne spoločníci mu budú hádzať pole¬ná pod nohy. Zajac bude musieť byť v tomto roku veľmi mazaný všetkými masťami a diplomatický.

Ohnivé znamenia: Barana, Leva a Strelca čaká zložitý ale aj zaujímavý rok. Baranom radím aby boli pozorní a nemali strach meniť toleranciu svojho správania sa. Levom dá spoločnosť najavo úctu. Pocítia veľkú únavu, treba robiť len to, čo im je dané a naučiť sa byť trpezlivým. Strelcom sa otvoria nové obzory života. Najdôležitejšie je pre nich nájsť si múdreho poradcu, ktorý im pomôže, keď im bude ťažko. Buďte zodpovední!

V politike z jednej strany prichádza idealizmus a z druhej silnie pocit slobody, čo môže viesť k revolúcii. Na pokoj môžeme zabudnúť. Pes je čestný a spravodlivý i verný, ale rovnako môže byť aj agresívny. Tak sa budú správať aj ľudia. Mnohí budú nepokojní kvôli svojej budúcnosti.

Pes má rád presnosť a poriadok. Sám sebe verí a takto by sme sa mali správať aj my, ľudia. Musíme byť pracovití a samostatní, vtedy príde úspech.

Zvláštnosti roku 2006

Bude viac mieru, menej medzinárodných konfliktov. Čaká nás ďalšie globálne oteplovanie, cirkevné nezhody, infekčné choroby. Bude veľa onkologických ochorení. Viac chorí budú tí, ktorí pijú a fajčia. V prírode „ožijú“ vulkány, čakajú nás havárie energetických systémov aj v jadrových objektoch. Zaznamenáme zemetrasenia.

V roku Psa by sme preto mali absorbovať čo najviac vedomostí a získať čo najviac zručností a užitočných poznatkov, ktoré budeme môcť zužitkovať počas šťastných rokov, a úspešne tak žať, čo sme zasiali.

Friday, January 27, 2006

TRETÍ !


skúsim ešte aj s obrázkom, pri pokuse druhom to nevyšlo . :-(

havko preto ,lebo je tu čínsky Nový rok , rok ohnivého psa ...začne 29.januára

Tuesday, January 24, 2006

Druhý príspevok

na skúšku druhý , tentokrát s diakritikou. Keď ich bude viac , skúsim ich vymazať.

Sunday, January 22, 2006

Takže prvý...

... a dúfam,že nie posledný príspevok v mojom blogu.